Marianna Gyógyszertár
1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 35.
Tel.: +36 1 385 0337 Fax:+36 1 385 0337


Bemutatkozás

Gyógyszertárunk több évtizedes tapasztalattal szolgálja betegeink gyógyulását, a patika mint magángyógyszertár 1995. óta működik. A gyógyszerellátást, gyógyszerkiadást és minden egyéb egészségügyi információ szolgáltatást széleskörű szaktudással rendelkező szakgyógyszerészek és szakasszisztens munkatársak végzik.

A officínában három kiadó található, mindegyiken kártyaleolvasó működik, ahol bankkártyát és egészségpénztári kártyákat is elfogadunk. A betegtérben érintőképernyős betegtájékoztatót üzemeltetünk, amelyen a vény nélkül kapható gyógyszerekről, gyógytermékekről és gyógynövényekről vásárlóink önmaguk tájékozódhatnak.

A gyógyszerellátásban arra törekszünk, hogy segítőkészen, magas színvonalon szolgáljuk ki a látogatókat - legyenek akár egészségesek, akár beteg emberek - kérdéseikre kielégítő, érthető és elfogadható választ, vagy magyarázatot adjunk.

Célunk, hogy a gyógyszerellátás mellett minél többet tegyünk az egészségnevelésért és az egészség megőrzéséért. Felvilágosítást adunk egészségügyi, egészségnevelési kérdésekben, gyógyszerekkel, gyógymódokkal, gyógyhatású termékekkel és minden egyéb patikai témával és eszközzel kapcsolatban.

Szívesen adunk felvilágosítást homeopátiás gyógymódokról és gyógyszerekről, a homeopátiás patikaszerek megfelelő alkalmazásáról, illetve használatáról. Ezen kivül felhívjuk betegeink, vásárlóink figyelmét a gyógyszerek helyes tárolására, az egészséges életmód kiemelkedő fontosságára és az alapvető higiéniás szabályok mindenkori betartására.Nyitva tartás:

Hétfő - Péntek:
7.30 - 20 ÓRÁIG
Szombat:
zárva
Vasárnap:
zárva

Ügyelet:
A gyógyszertár nem ügyeletes. A kerületi igényeket a Déli Gyógyszertár látja el.

Elérhetőségeink:

Cím:
 1117 Budapest
 Október huszonharmadika u. 35.

Telefon:
 +36 1 385 0337
 

Fax:
 +36 1 385 0337


Megközelítés:

Bejárat a Szerémi sor felől.


Eddigi látogatók száma:
1